Ben jij PHP expert?


Wij vormen een solide team dat wereldwijde PHP uitdagingen aangaat!
Doe je mee?

Wat vragen wij?

De naam van ons team zegt genoeg: wij programmeren in PHP. Ter versterking van ons dynamische team, staan we open voor samenwerking met stressbestendige communicatieve experts op het gebied van PHP met een voorliefde voor uitdagende klussen. Iets voor jou?

Sterke kennis van PHP
We werken graag samen met programmeurs met meerdere jaren ervaring op het gebied van PHP; van maatwerk, legacy tot frameworks. Als je voor ons programmeert, verwachten we dat je meer in huis hebt dan alleen kennis van Wordpress of het veilig kunnen programmeren in frameworks. Je kunt PHP code die iemand anders heeft geschreven snel begrijpen en bewerken. Je bouwt met gemak iets nieuws, maakt wat niet (meer) goed werkt of je houdt een legacy project in stand.

Kunnen werken in hectiek
Onze werkomgeving is hectisch. Het gaat om projecten met een historie, op een onbekende locatie waar je ook vaak moet omgaan met de webbouwer van de klant. In deze omgeving bekijk en beoordeel jij de code, kom je met 'out of the box' oplossingen en stel je de klant tevreden.

Goede communicatie
We vragen jou om correct en tactisch te communiceren met de klant. Je komt daar soms namens een tussenpersoon en altijd namens ons. Wees eerlijk en vertel de leuke en minder leuke dingen. Wij communiceren in het Nederlands of in het Engels. Het is een voorwaarde dat je beide talen goed beheerst in woord en schrift.

Werkvisum en werklocatie
Onze projecten vinden vooral plaats binnen de Europese Unie. Voor het werken op locatie dien je, als je geen Europees burger bent, over een werkvisum te beschikken. Werken op afstand kan ook. Dan maak je deel uit van ons team op afstand. Maar de wereld is onze speeltuin; we komen overal.

Wij hebben geen personeel
Het PHP Rapid Response Team heeft geen personeel in dienst. We werken aan diverse projecten tegelijk en stellen het team samen op grond van de benodigde expertise. We huren mensen in op projectbasis maar we werken wel met vaste mensen. Om ervoor te zorgen dat iedereen eerlijk betaald krijgt en goed verloond wordt, werken we samen met Floor Recruitment.

Dus, doe je mee?
Je zorgt dat de klant volledig tevreden is voordat je weer vertrekt.
Je bent gepassioneerd over jouw vak en jouw code.
Je bent daar namens ons team, dus je bent professioneel en netjes.
En je bent klaar om met het team het avontuur aan te gaan.

#Zinin #verderpraten #koffiedoen

Neem contact met ons op!